ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΛΑΝ.

2017-04-13 23:55

Επίσημα στους Κινέζους η Μίλαν

 
 

Μετά από 31 χρόνια υπό την ιδιοκτησία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Μίλαν πέρασε κι επίσημα σε κινέζικα χέρια και συγκεκριμένα στο επενδυτικό γκρουπ με επικεφαλής τον Yonghong Li.

AdTech Ad
 

Μετά από καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων η πώληση της Μίλαν στους Κινέζους ολοκληρώθηκε και η "εποχή Μπερλουσκόνι" περνά στην ιστορία. Μετά από 31 έτη "βασιλείας" του "Καβαλιέρε" οι "ροσονέρι" πέρασαν κι επίσημα σε κινέζικα χέρια καθώς ανακοινώθηκε η πώλησή τους στο επενδυτικό γκρουπ με επικεφαλής τον Yonghong Li.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η Fininvest ολοκλήρωσε την πώληση στη Rossoneri Sport Investment Lux, το 99.3% των μετοχών που κατείχε στη Μίλαν. Η σημερινή συνάντηση και τα αποτελέσματα δίνουν ισχύ στη συμφωνία που υπεγράφη στις 5 Αυγούστου του 2016 ανάμεσα στους εκπρόσωπους των δύο πλευρών και επικαιροποιήθηκε στις 24 Μαρτίου του 2017.

Την Παρασκευή 14 Απρίλη στη γενική συνέλευση των μετόχων θα ψηφιστεί, μεταξύ άλλων, η συγκρότηση του νέου συμβουλίου της εταιρίας. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι αυτές που ανακοινώθηκαν με τη συνολική αξιολόγηση να ανέρχεται στα 740.000.000 ευρώ, μαζί με την ανάληψη χρέους το οποίο εκτιμήθηκε στα 220.000.000 ευρώ.

Οι αγοραστές επαναδιατύπωσαν την υπόσχεσή τους να προβούν σε ανακεφαλαιοποίηση για να ενισχύσουν τη δυναμική της ομάδας".

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

 

ΠΗΓΗ : WWW.SPORT24.GR