ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

2016-06-23 20:35

Μπ. Ντόρτμουντ: Τρελό ρεκόρ στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Global Sports BusinessΠέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 11:40

Μπ. Ντόρτμουντ: Τρελό ρεκόρ στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας
 

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ένα νέο ρεκόρ στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας, αφού μόλις οι 84 από τους 55.000 περσινούς κατόχους δεν εξάσκησαν το δικαίωμα να ανανεώσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα που συγκεντρώνει τους κατά μέσο όρο περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδό της σε όλο το φάσμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, η γερμανική Μπορούσια Ντόρτμουντ, έκανε και πάλι το θαύμα της. Για να είμαστε ακριβείς, αυτό το πέτυχαν οι φίλοι της ομάδας, που μετά από μία σεζόν χωρίς κανένα τίτλο έσπευσαν να ανανεώσουν τα 55.000 εισιτήρια διαρκείας που εκδίδονται, αποδεικνύοντας την αγάπη τους προς το κλαμπ.

Το ποσοστό ανανέωσης του 99,85% αποτελεί φυσικά ρεκόρ, ενώ οι 84 θέσεις που δεν ανανεώθηκαν έχουν ήδη βρει αγοραστές. Αξίζει να σημειωθεί πως στη διαδικτυακή πλατφόρμα αγοραπωλησιών eBay έχουν ήδη ανέβει αγγελίες με ανθρώπους που ζητούν να αγοράσουν μία από τις κάρτες διαρκείας σημειώνοντας πως πληρώνουν όσο-όσο.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Μπορούσια, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, δήλωσε με ενθουσιασμό: «Πρόκειται για ένα απίστευτο δείγμα εμπιστοσύνης. Υποσχόμαστε στους οπαδούς μας πως την προσεχή σεζόν θα αγωνιστούμε με πάθος και καρδιά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».

 

ΠΗΓΗ : WWW.SPORTANDBUSINESS.GR