ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠ'ΤΟ 1953.

2018-05-25 01:45

                      ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1953 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Α.Ε.Λ.- ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

                       Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙΟΥ ,ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ  ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ .ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ 2-0.

                        ΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΑΝ 35 ΛΕΠΤΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΜΦΙΡΟΠΟΣ ΚΑΙ  ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

                         ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ,Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

                          ΣΤΟ 55' Η Α.Ε.Λ. ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΗ .Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-0 ΣΤΟ 60'.ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ,ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΟΜΑΛΑ .ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ.2-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ Α.Ε.Λ..

                         ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Η Α.Ε.Λ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥ ΤΟΚΑ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ,ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΛΟΓΚΑΝΙΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ''ΓΕΡΟ ΠΟΥΛΑ'' ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ.