Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ.

2018-06-06 23:18

                     ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1954 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΚΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ.Ο ΜΥΣΤΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΛΘΟΥΣ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ,ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Μ'ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΛΟΓΚΑΝΙΚΙΩΤΙΣΣΕΣ.

                      ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΦΟΒΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΚΑΝΙΚΙΩΤΕΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .ΟΙ ΔΕ ΜΥΣΤΡΙΩΤΕΣ ,ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ.

                       ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  Ο ΜΥΣΤΡΑΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. .ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΠΗΡΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

                       ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΜΥΣΤΡΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Η Α.Ε.Λ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Ο ΜΥΣΤΡΑΣ ΠΙΕΖΕ,ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ,Η Α.Ε.Λ. ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ.

                       ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΙΣΟΠΑΛΟ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ Ο ΜΥΣΤΡΑΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ.ΟΙ ΜΥΣΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΑΝ ΕΞΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΚΑΝΙΚΙΩΤΕΣ  ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΙΠΠΟΤΙΚΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ,Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΚΑΘΩΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΡΙ.                     ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ.ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η Α.Ε.Λ..ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ Μ'ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .ΟΙ ΛΟΓΚΑΝΙΚΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΛΘΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ  ΠΕΤΥΧΑΝ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΟΡΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ.