ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

2017-10-18 00:21

Ίντερ και Μίλαν έσπασαν το ρεκόρ εισπράξεων από εισιτήρια, στο ιταλικό ποδόσφαιρο

Global Sports BusinessΔευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 16:26

Ίντερ και Μίλαν έσπασαν το ρεκόρ εισπράξεων από εισιτήρια, στο ιταλικό ποδόσφαιρο
 

Ένα νέο μεγάλο ρεκόρ εισπράξεων από εισιτήρια για έναν αγώνα έχει από εχθές το ιταλικό ποδόσφαιρο, ύστερα από τα 4,865 εκατ. ευρώ που δόθηκαν από τους φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν το χθεσινό ντέρμπι του Μιλάνου.

Με τους δύο ποδοσφαιρικούς γίγαντες της πόλης του Μιλάνου, Ίντερ και Μίλαν, να έχουν μπει σε νέα, πιο φιλόδοξη εποχή, το χτεσινό ντέρμπι του Σαν Σίρο είχε ιδιαίτερη σημασία. Από τη μία πλευρά η Ίντερ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά παλεύοντας για την κορυφή και από την άλλη η Μίλαν ξόδεψε χρήματα ρεκόρ για να ενισχυθεί, αν και μέχρι στιγμής δε δείχνει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση 78.328 άνθρωποι αποφάσισαν να κατακλείσουν τις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι. Για την αγορά των εισιτηρίων ξοδεύτηκαν 4.864.749 ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα 4.689.255 που δόθηκαν για τα «μαγικά χαρτάκια» του προημιτελικού Μίλαν - Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2011/12. Η κόντρα ανάμεσα στις ίδιες ομάδες για τη φάση των «16» της αμέσως επόμενης σεζόν καταλαμβάνει πλέον την 3η θέση της λίστας, με 4.659.762 ευρώ.

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, το ντέρμπι Ίντερ - Μίλαν της περσινής σεζόνείναι αυτό που βρισκόταν μέχρι εχθές στην κορυφή, με εισπράξεις της τάξεως των 4,2 εκατ. ευρώ.

 

ΠΗΓΗ : WWW.SPORTANDBUSINESS.GR